Cookies

Flot SAIF-lørdag blev fejret med fællesspisning

3/13/2017 10:28 PM |  Sankt Annæ Idrætsforening, Badmintonafd. |  Casper Dalsten
Seks af de i alt syv SAIF-hold, der lørdag spillede sæsonens næstsidste holdkamp, fik point for deres bestræbelser efter en masse flotte kampe, og det blev på behørig vis fejret med en velbesøgt fællesspisning som afslutning.

Lørdagen bød på en holdkamps-dag af de helt store for mange af SAIFs spillere. Hele syv af klubbens i alt 11 hold skulle i ilden, hvoraf fire af dem var på hjemmebane i Valby Hallen. Her fik alle hold point, og havde tredjeholdet haft en smule mere held i en af de to afgørende herredoubler, havde holdet også snuppet den samlede sejr i deres kamp, som endte med et nederlag på 6-7 til Frem Hellebæk. Efter mix og singler var det helt lige ved stillingen 4-4, og da damedoublerne endte med en sejr til hver, blev det hele afgjort i herredoublerne. Her trak gæsterne dog det det længste strå, da de vandt to af de tre meget tætte og velspillede kampe. Det betyder også, at tredjeholdet skal ud at hente ét point i sidste spillerunde ude mod Holte for at undgå nedrykning med sikkerhed. Ellers kan holdet ende med at skulle spille en ekstra kvalkamp om at forblive i Danmarksserien.

Der var dog massere af sejre til de tre andre SAIF-hold, der var i aktion i Valby Hallen i lørdags. Femteholdet vandt i sikker stil med 9-4 over Amager BC37, hvor der i både herresingle og herredouble blot blev afgivet ét enkelt sæt. Med sejren er femteholdet meget tæt på at have sikret sig oprykning til Københavnerserien, men det kræver formentligt ét enkelt point som minimum i sidste runde ude mod Drive. Sjetteholdet måtte kæmpe lidt mere for sejren mod Frederiksberg KIF og til trods for, at man inden herredoublerne var nede med 4-6, fik man alligevel trukket det længste strå og vandt med 7-6. Så meget spænding var der på ingen måde hos niendeholdet, der uddelte æg på flere parametre mod BK36. Ikke nok med, at niendeholdet vandt  13-0 uden at afgive så meget som ét enkelt sæt, formåede Jakob og Jimmy i 1. HD også, at sende modstanderne hjem fra Valby  med et eftertrykkeligt nederlag på 21-9 og 21-0. Kampråbet med ønske om både hurtig sejr og dertilhørende hurtig bajer måtte siges, at være gået ind hos de to. Med det resultat undgår holdet definitivt nedrykning fra Serie 3.

Tre af klubbens andre hold var også i aktion – dog uden for Valby Hallen. Heriblandt klubbens 1.hold, som for tredje gang i oprykningsspillet desværre led endnu et spinkelt nederlag på 6-7 – denne gang til Herlev. Dermed er det nu umuligt få holdet at nå tredjepladsen, der giver adgang til kvalifikationseventet, som sidste år blev endestation for førsteholdet. Fjerdeholdet led desværre også et nederlag ude mod Skovshoved, som vandt med 11-2. Bedre gik det for klubbens andethold, der fortsatte deres forrygende sæson ved at slå NBK Amager med 8-5 på udebane. Det betyder, at man fortsat ligger nummer et i danmarksseriens oprykningsspil, hvor man har ét enkelt point ned til Holbæk på andenpladsen. Holbæk er også modstanderen i sidste runde, når de kommer på besøg i Valby Hallen i en kamp, der afgør, hvem der slutter sæsonen på førstepladsen. Hverken fjerde- eller andethold har dog nu længere mulighed for at rykke op, eftersom at førsteholdet forbliver i 3. Division.

Som afrunding på en dag med massere af kampe, havde Socialudvalget arrangeret fællesspisning på Café Sommerfuglen. Det blev yderst velbesøgt, og folk fik hygget på tværs af holdene oven på en sejrsfyldt eftermiddag. For flere forsatte festlighederne videre ud i det københavnske natteliv.
For dem der ikke var så heldige, at være til fællesspisningen, er der dog ingen grund til bekymring. Næste sociale arrangement er nemlig allerede om mindre end to uger, når Værløse Badmintonklub slår dørene op til årets badmintonfest på Frederiksberg, hvor SAIF normalt er yderst flot repræsenteret.

/Casper Dalsten

For mere info besøg hjemmesiden for SAIF Badminton København eller SAIF's Facebook-side





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?